Albion in Print

Albion in Print

Vaak worden wij omtrent onze mooie vrijstaande baden benaderd, zoals terug te zien is in diverse films. Maar daarnaast nog veel vaker voor (woon)bladen.

Diverse ongebruikelijke titels zoals Arts & Auto, Watch Magazine, Opzij en Volkskrant, maar vanzelfsprekend ook in alle bekende titels.

Albion vrijstaande baden vallen op door de unieke stijl, door de enorme variëteit aan modellen. Dit komt o.a. doordat er zoveel mogelijk is om een bad (met of zonder de rest van ons sanitair) tot in detail te personaliseren. Voorbeelden vindt u terug in Elle Decor, More Than Classic, Landelijk Wonen, Eigen Huis & Interieur, VT Wonen, Ariadne at Home, Sunday Times, Home & Garden en vele andere nationale en internationale titels. Naast dat men beelden van ons opvraagt voor publicatie, is er ook bij een aantal klanten thuis de gehele badkamer professioneel gefotografeerd en in combinatie met een interview gepubliceerd, zoals in de Elle Decor en al vaker in de More Than Classic.

Tevens zijn er wat ongebruikelijker toepassingen. Een Gouden Imperium bad is prominent gebruikt rondom “de lijst der lijsten” van de Quote 500. Een Aegean bad is geleverd op de stand van More Than Classic tijdens de Woonbeurs in de RAI.  Een jaar lang stonden drie baden in drie filialen van Prenatal over Nederland verspreid. Hema heeft een bad gebruikt om handdoeken aan te prijzen. Zo ook koos Rituals een Imperium bad bij een fotoshoot van hun heerlijke verwenproducten.

In een Pop-Up woning concept in Centrum Amsterdam stond een Apollo twee maanden lang in een stoer interieur mooi te wezen.

Elle Decor

More than classic

Quote 500

De Volkskrant

Watch

The Sunday Times

The Loft

Ariadne

De Corenbloem Hotel, Brugge

The Independent

GQ

De Telegraaf

Wonen.nl

VT Wonen